Amerika'da güreş bildiğiniz gibi oldukça popüler bir olay, ve bir ring alıp güreşmek isteyen herkes federasyon kurma derdine girmiyor. Bu seferki kısa yazımda, "Bunu Evde Denemeyin" yazısını gördükten sonra arkabahçelerinde ve parklarda denemeye kalkan bir grup gencin enteresan maçını izleyeceğiz.
Buradaki federasyon tanıtımlarım devam edecek, o zamana kadar birkaç eğlenceli güreş maçıyla sizleri gülümseteyim, etrafıma mutluluk saçayım istedim...Şimdi ben federasyon felan diyorumda böyle bir federasyon yada şirket yok gençler kendi aralarında güreşiyor :) Okula giden bir gençseniz sizin yaptığınız gibi :)

Not: Amerikada gençlerin kendi aralarındaki federasyonsuz ve tamamen acemice olan güreşe bahçe arkası güreşi deniyor :)



Aşağıdaki maç, NSW adlı bir "federasyon"un "Stairway to Heaven" adlı bir maç türü, adamlar parkın tekinde güreşiyor. Seyirci falan yok, sadece etraftan geçen tipler ara sıra bunlara bakıp yorum yapıyor. İğrenç sesi, aptal yorumları, ve "Aw shit, he hit his head to the floor" ve "Hits him on the fuckin' shoulder", "Oh, what a kick to the ass" gibi mükemmel laflarıyla spikerleride maça renk katıyor.

1 Responses to Amerikada Bahçe Arkası Güreşi - Yazı Dizisi Bölüm - 1

  1. Fırat Says:
  2. Valla bizde okulda güreşiyoz :D Bilgehan abi görmesin yoksa fırçalar bizi

     

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir :) Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler...İsminizle Yorum Yaparken ''URL'' bölümünü boş bırakabilirsiniz...

sporcu site. Blogger tarafından desteklenmektedir.