Wwe En Ateşli Seyirciler - Yazı Dizisi Bölüm 1

Gönderen Yıldırımların Efendisi 3 Eylül 2010 Cuma , , , , ,

u yazı dizisinde, güreş tarihinde güreşçilerin yapmış oldukları dışında, taraftarların yapmış oldukları deliliklerden söz edeceğiz. Hızlıca bu zevkli yolculuğa başlayalım o halde. -Bingooo! bakınız işte manyak bir taraftar :)




Bu taraftardan sonra ECW'de yaşanan bir olaya gidelim
Tarih : 13 Ağustos 1994
Federasyon : ECW
Şov : Hardcore Heaven





ECW’nun delicesine çılgın bir taraftar kitlesine sahip olduğu bu dönemde Hardcore Heaven şovu ile karşınızdayız. Şovun en dikkat çeken maçı ise iki dost arasında, daha doğrusu iki hardcore ağabeyi arasında geçiyor. Evet evet, Terry Funk ve Castus Jack bu ikili. İkili maça başlıyorlar. İkili birbirine karşı temiz temiz güreşirken bir anda ringi bir grup basıyor.

Evet, bu ikili izleyenlerin nefret ettiği ve o dönem push döneminde olan iki yıldız. Rocco Rock ve Johnny Grunge. Bu ikili ringe geliyor ve Castus – Funk gibi iki güreş dehasını devirmeye çalışıyor. E haliyle bir süre sonra da yavaş yavaş başarısızlaşıyorlar ve Funk & Jack ikilisi The Public Enemy adındaki bu ikiliyi dövüp bir güzel ringin ortasında yatırıyor.

Tam o sırada Terry Funk ve Castus Jack taraftara dönüyor, ve belki de büyük bir hata yapıyorlar. Çünkü o kadar çılgın seyirciden, ringe bir tane sandalye istiyorlar. “Bir iste, bin olsun” demiş atalarımız, ya da “Çarşıdan aldım 1 tane, eve geldim 1000 tane” gibi çok sözü var bu durumun. Velasıl kelam Funk ringe sandalye istiyor, önce iki kişi sandalye atıyor, birini Jack yakalamaya çalışıyor, ötekini Funk. Ama ardından birkaç zeki daha çıkıp sandalye atınca, bütün seyirci şahlanıp son maç olmasının da verdiği rahatlıkla ringe delicesine sandalye fırlatıyorlar.

Funk kafasına isabet eden bir sandalyeden sonra kendini ring dışında bırakıyor, Jack de ring dışına iniyor. Ringde kalan The Public Enemy üyeleri ise tam anlamıyla bir sandalye dağının altında kalıyor. Arenada deli gibi bağrılan “Sandalye atmayın” anonsları o kadar çılgın adamı susturmuyor. Hatırlatayım sandalye sadece en ön sıralarda var. İşte bu olay ECW ve ProWrestling tarihine altın harflerle kazınıyor.

Demek ki neymiş ; ECW taraftarından sandalye istemeyecekmişsin, isteyeceğin zaman da rakibini ringin ortasına yatırıp ringden ayrıldıktan sonra isteyecekmişsin


GÖRÜNTÜLER:

Sandalye İsterken
Ve izleyicilerin sandalye isteğini yerine getirme arzusu :)


1 Responses to Wwe En Ateşli Seyirciler - Yazı Dizisi Bölüm 1

  1. Aliş Says:
  2. Haha :D Gerçekten süper yazı tebrik ederim :D keşke bende orda olup sandalye fırlatsaydım :D ahhh ahhh xD

     

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir :) Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler...İsminizle Yorum Yaparken ''URL'' bölümünü boş bırakabilirsiniz...

sporcu site. Blogger tarafından desteklenmektedir.