HardCORE Justice 2010

Gönderen Yıldırımların Efendisi 2 Eylül 2010 Perşembe , , , ,



Eski ECW'cuların tekrar bir araya geldiği bu TNA PPV'inde hardcore'un sınırları eskisi gibi zorlanacak. PPV'de birçok süpriz maçın yanında Raven vs Tommy Dreamer ve Rob Van Dam vs Sabu maçları da bulunuyor.

Şov ECW’cuların bir videosu ile açılıyor. Eski ECW zamanının fotoğraflarını falan görüyoruz. Cool bir video. Arenaya dönüyoruz. Tazz davet ediliyor.


Tazz taraftarları karşılayan ilk kişi olmak istediğini söylüyor. Tazz saat 11’den beri buradaymış. Ve bu gece bize performans sunacak olan Extreme atletlerin gözlerine bakmış. Bu gece Extreme olacakmış. İçlerindeki tutku bu gece dışarı akacakmış. Tazz onların geçmişteki yaptıklarını sadece kan, vahşet olarak niteleyenler olduğunu söylüyor. Eğer böyle düşünüyorlarsa anlamıyorlarmış. Yaptıkları endüstiride devrimmiş. Tazz’in bu yaptıklarına kızan insanlara bir mesajı varmış. Onlar asla anlamamış ve asla da anlamayacaklarmış. Taz’in kıçını öpebilirlermiş. Beat me If you can, survive if I let you!

The FBI (Tracy Smothers, Little Guido and Tony Luke w/ Big Sal) vs. Kid Kash, Simon Diamond and JohnnySwinger

Kid Kash ve Little Guido yerde güreşerek başlıyor. Guido hızlı tuş taktikleri denese de sonuç alamayınca Tony Luke onun koluna dokunup içeri giriyor. Swinger da tag alıyor ve Luke ona drop toe-hold yapıyor. Luke bacaklarıyla armbar yaptığında Swinger onu hareket bağlıyken havaya kaldırıp back suplex yapıyor. Simon Diamond ile Tracy Smothers tag alıyor ve Smothers hızlı yumrukların ardından side kick vuruyor. Smothers knee drop yaptığında Diamond ring dışına inip mikrofon alıyor. Kendisinin bir problemi olduğunu söylerken seyirciler de "Shut the F.ck Up" diye bağırıyor. Simon kendi takımının düzgün işlemediğini çünkü Kash'in düzeneği bozduğunu ve şimdi dans edeceklerini söylüyor. Simon Diamond ile Swinger bir süre dans ettikten sonra Smothers onları durduruyor ve FBI dans ediyor. Dans arasının ardından heel güreşçiler FBI'a saldırıyor ve maç devam ediyor. Kash dışında herkes dışarıdayken hakem yere eğiliyor ve Kash koşup onun üzerine basarak zıplayıp hepsinin üzerine uçuyor! Ringe döndüklerinde Diamond dışındaki 5 güreşçinin de dahil olduğu harika bir Tower of Doom'un ardından Smothers, Diamond'a clothesline vuruyor. Swinger ona arkadan saldırıp Full Nelson Facebuster (Miz'in SCF hareketinin aynısı) yapıyor. Tony Luke köşeye çıkıp Swinger'a Missile Dropkick vuruyor, Kash de Tony'ye Tiger driver yapıyor. Guido Kash'e leg drop yaptıktan sonra Diamond'a Facebuster yaparak güzel açılış maçını bitiriyor.

Kazanan: The FBI

Maçtan sonra Tazz ve Tenay, Joe Styles’dan bahsediyorlar. Daha sonra Jeryy Lynn’in sakatlandığını öğreniyoruz ve bu gece Main Event’de olamayacak. Ama tabi siz bunları biliyorsunuz. RVD’nin bu geceki rakibi Sabu olacakmış!

TNA Where Are They Now? Diye bir video hazırlamış. Eski ECW’cuların şu anda ne halt ettiklerini izliyoruz. Sanki çok umrumuzda. Aslında benim umrumda :) merak ederim böyle şeyleri. Maç verin bize E-C-W! E-C-W! 2009’da Hardcore Hall Of Fame’ine alınmış olan Tod Gordon’ı görüyoruz ilk olarak. Ardından 4 kez ECW TV title, 1 kez de ECW tag team title’ı kazanmış “The Pitbull” Gary Wolfe’u görüyoruz. Ve kariyerinde ECW’da hiçbir halt başaramamış olan The Blue Meanie’yi görüyoruz. Hepsi TNA’e teşekkür ediyor, taraftarlara teşekkür ediyor. Bu gece biraderleri bize hardcore’un ne demek olduğunu gösterecekmiş falan. Hiçbiri yaratıcı değil.

TNA güreşçilerini ECW’cular hakkında konuşurken izliyoruz. Maç verin be artık. AJ Styles Tommy Dreamer hakkında konuşuyor. Dreamer ya en aptal ya da en sert güreşçiymiş Styles’a göre. Angelina Love’ı görüyoruz. Love ECW’nun ateşli taraftarlarından bahsediyor.

Arka alana gidiyoruz. Al Snow oyuncak kafasıyla konuşuyor. Stevie Richards da oradaymış. NOVA geliyor. Stevie ona t-shirt’ündeki bWo işaretinin nerde olduğunu soruyor. Snow da scooter’ının nerde olduğunu soruyor. Sonra da kafasıyla high five yapıyor. The Blue Meanie de yanlarına geliyor. Bir kargaşa oluyor. Al Snow dışarı çıkıyor. Stevie bu gecenin kendisini ispatlamak için bir fırsat olduğunu söyleyip o da maçına hazırlanmak için çıkıyor. Sonunda bir maça daha geçiyoruz.

CW Anderson vs. Too Cold Scorpio

Scorpio elini uzattığında Anderson ona tükürüyor ve ikili yumruklaşıyor. Scorpio üstün çıkıp cockscrew suicide dive yapıyor. Kısa süre içinde Anderson Superkick vurduktan sonra Scorpio bir kaç kez tekme atmak istiyor ama Anderson hepsinde eğilerek kurtuluyor ve Scorpio'nun suratına vuruyor. Scorpio roll-up yaptığında başarılı olamayınca Superkick vurmak istese de Anderson çekilip forearm vuruyor. Scorpio Anderson'ı köşeye gönderip Cannonball ve front flip leg drop yapıyor. Anderson tuş olmayınca Scorpio köşeye çıkıp Moonsault için zıplasa da Anderson dizlerini karnına çekip Spinebuster vuruyor. Anderson bir kaç kez forearm vurduktan sonra iplerden gerilip koşarken Scorpio bir tekme atıp köşeden Moonsault leg drop yaparak Anderson'ı tuş ediyor.

Kazanan: Too Cold Scorpio

Maçtan sonra yine TNA güreşçileri ECW’cuları yad ediyor. Madison Rayne’i görüyoruz. KO title omzunda getirmiş. Tuvalette falan da mı yanında taşıyor acaba? Her neyse, Rayne olayı korkusuzluğa bağlıyor. Morgan bedavaya izlediği bir ECW şovundan bahsediyor. Mr. Anderson’ı görüyoruz. Anderson ECW’cuların daha uçlarda, daha korkusuz, daha sexy olduğunu söylüyor. Lan aklın nerde Anderson?

RVD ve Fonzie’nin yanına gidiyoruz. RVD, Jerry Lynn ile yaptığı maçlardan bahsediyor ve 2010’da bunu tekrar yapmaktan mutluluk duyacağını anlatıyor ama sonra Lynn’in sakatlandığını söylüyor ve bu gece kendisiyle güreşemeyeceğini söylüyor. Bir süre daha boş konuşup bu gece maç yapacağı kişinin Sabu olduğunu açıklıyor.

PJ Polaco vs. Stevie Richards (w/ The Blue Tillie and Hollywood Nova)

PJ chop vurarak başlasa da Richards da chop vurarak karşılık veriyor. Richards PJ'i köşeye gönderdiğinde PJ Richards'ı yakalayıp powerbomb yapıyor. PJ Polaco tornado DDT ve jawbreaker vurduktan sonra Richards birden onun karnına tekme atıp PJ'i ring dışına gönderiyor. Richards backbreaker ve sitdown powerbomb yapsa da PJ tuş olmuyor ve birden superkick vuruyor. PJ Polaco maçı bitirmek için Tombstone Piledriver yapıyor ama Nova tuşu engelliyor ve bu sırada Richards toparlanıp Superkick vurarak maçı kazanıyor.

Kazanan: Stevie Richards

Maçtan sonra PJ kendo stick ile Richards’a geçiriyor. Pataklamaya devam ederken ışıklar sönüyor. Ve geri geldiğinde Sandman’i ringde görüyoruz. Sandman kendi kendo stick’i ile PJ’e geçiriyor. Sonra PJ’inkini kırıp taraftarları coşturuyor.

Where Are They Now? Francine’i görüyoruz. Francine orada olamadığını çünkü artık anne olduğunu söylüyor. Taraftarlara teşekkür ediyor. TNA’e teşekkür ediyor. Klasik yani.

Brother Runt vs. Al Snow (w/ Head) vs. Rhino

Runt, Snow’a head lock bağlıyor. Rhino da Runt’a. Al Snow irish whip yapıyor ikisine birden. Runt eğiliyor. Rhino Shoulder Block vuruyor Snow’a. Dönüp Runt’a Gore vurma peşinde ama Snow ring dışından ayağını çekiyor. Ardından da ringe girip Runt’a back breaker yapıyor. Rhino, Snow’un kafasını köşeye çarptırıp diğer köşeye atıyor. Snow apron’a çıkıyor. Rhino bir yumruk atıp ring dışına yolluyor onu. Runt’a irish whip yapıyor. Runt iplere tutunuyor, Rhino clothsline yapıp onu da ring dışına yollama peşinde ama Runt çekilince ring dışına düşüyor. Runt iplere çıkıp iki ayıya birden cross body yapıyor. Rhino ve Snow havada yakalıyor Runt’ı. Ardından geriye fırlatıyorlar. Snow, Rhino’yu demirlere çarptırıp ringe atıyor. Slingshot leg drop deniyor, Rhino çekiliyor. Rhino, Snow’u kaldırıyor. Snow Rhino’nun göğsüne head butlar geçirip. Clothsline vuruyor. İplere çıkıp moonsault yapıyor. Tuşa geçiyor başarısız.

Snow head’i eline alıyor. Ama Runt’a vuramıyor. Rhino Suplex yapıyor. Runt iplere çıkıp Double stomp yapıyor. Rhino’ya da Acid Drop yapma peşinde ama Rhino onu fırlatıyor. Köşeye atıyor Rhino. Üstüne koşuyor ama Runt tekme atıyor. Bir de Hurracanrana geliyor. Runt iki ayıya da tekmeler atıyor. Ama ring dışına yollanıyor. Ringde Snow ve Rhino yalnız. Snow köşeye atıyor Rhino’yu. Rhino dirsek atıyor. Snow hakeme çarpıyor. Snow köşede bu sefer. Rhino diğer köşeye atıyor Snow’u. Snow head’i alıyor. Rhino’dan clothsline denemesi, Snow altından geçip head’i Rhino’ya geçiriyor. Runt elinde bir sandalye ile ringe giriyor, hakem kalkmaya çalışırken. Runt sandalyeyi yere vurup, Snow’un eline atıyor ve kendisi yere yatıyor. Snow da, Runt’a hareket çekip sandalyeyi yere vuruyor ve o da yere atlıyor. Hakem sandalyeyi çıkarırken Snow tekrar head’i alıp Runt’a geçirmeye çalışıyor. Runt altından geçip Acid Drop vuruyor. Tuşa geçip, Snow’u eliyor. Sonrasında Rhino Gore’u geçirip tuşa geçiyor ve maçı kazanıyor.

Kazanan: Rhino

Mick Foley’i görüyoruz. Raven ve Dramer maçından bahsediyor. Kariyerinde Dreamer’ın hem dostu hem düşmanı olduğundan falan bahsediyor.

TNA güreşçilerini konuşurken gürüyoruz yine. Magnus ECW’nun imkansızlıklar dahilinde yaptığı inanılmaz şeylerden bahsediyor. Chris Sabin zamanında izlediği bir Terry Funk vs RVD maçından bahsediyor. Kendisinin RVD’yi örnek aldığını falan söylüyor.

Axl Rotten ve Kahoneys ringe geliyor. Kahoneys kendilerinin endüstri tarihindeki en harcore takım olduklarını söylüyor. Buna rağmen bir maçları bile yokmuş. Sonra da arka alanda onlarla karşılaşmak için cesareti olan kimse varsa kıçlarını ringe getirmelerini söylüyor.

WELL, WELL, WELL!

Team 3D yanlarında Joel Gertner ile ringe geliyorlar. Gertner biraz boş konuşup 3D’ye Dudley Boyz diyecek gibi oluyor. Sonra düzeltiyor ama. Brother Ray mikrofonu alıyor. Ray Rotten’ı ve Kahoneys’i ringe davet ediyor. Şu anda bir ringe ayak basmış en hardcore dört adama bakıyormuşuz. Taraftarların dörtlüden istediğinin bir güreş maçı olmadığını söylüyor Ray. Eski günlerdeki gibi bir Street Fight maçı izlemek istiyorlarmış onlar.

Team 3D w/Joel Gertner vs Axl Rotten&Kahoneys

Dörtlü hemen yumruklaşmaya başlıyor. Kahoneys ring dışına yolluyor Ray’i. Rotten ve Devon ringde yumruklaşıyorlar. Rotten irish whip yapıyor. Devon Shoulder Block vuruyor. Rotten ve Devon ring dışına çıkıyorlar. Kahoneys Ray’i ringe atıyor. İplere çıkıp Flying clothsline vuruyor. Köşeye yolluyor Ray’i. Ray iplere çıkıp Shoulder Block vuruyor. 4 adam da ring dışında. Bir süre hepsi karşılıklı yumruklaşıyorlar. Ray Kahoneys’i taraftarlarına arasına yolluyor. Devon da Rotten’a aynı şeyi yapıyor. Ray ve Kahoneys taraftarların para verip aldıkları içkileri birbirlerinin kafalarına vuruyorlar. Öte yanda Rotten bir şemsiye alıp Devon’a vuruyor. Sonra tartarfların birinden fena halde WWF title’a benzeyen bir kemeri alıp Devon’a geçiriyor. Devon pek etkilenmiyor, plastik olsa gerek. Kemeri kendisi alıp Rotten’a çakıyor. Ray taraftarların birinin “head”’ini alıyor ve Kahoneys’e çakıyor. Yağmalıyorlar resmen taraftarları.

4’lü yumruklaşarak ringe doğru ilerliyorlar. Devon eline bir bayrak geçirip-yine taraftarlardan aldı-Rotten’a çakıyor. Diğer tarafta Ray ve Kahoneys yumruklaşarak ringe gitmeye devam ediyorlar. Hayırlısıyla ringe dönecekler. Ray ringe atıyor Kahoneys’i. Ve ringe türlü zerzevatlar fırlatıyor. Diğer tarafta Rotten demirlere çarpıyor Devon’u. Ringde Ray bir çöp kapağı alıyor. Kahoneys yumruklar atıp kendisi kapağı eline geçiriyor. Ve Ray çakıyor. İplere çıkıp leg drop yapıyor ama Ray çekiliyor. Eline bir tencere alıyor. Kahoneys’in kafaya yapıştırıyor. Kahoneys ring dışında. Rotten ring dışında Devon’u savuşturup ringe giriyor ve bir tepsi alıp Ray’e çakıyor. Ardından Devon gelip dirsek atıyor. Rotten kalkıp köşeye atıyor Devon’u. Yine yabancı bir maddeyle kafasına kafasına çakıyor. Ray ringe girip onu savuştururuyor.

Kahoneys bir çeşit Star Wars kılıcıyla ringe giriyor. Devon ring dışından aynı kılıçtan bir tane daha Ray’e atıyor. İkili bir süre kılıçlarla kapışıyorlar. Kahoneys tekme atıyor. Yumruklar atarken zaman kaybedince Ray kılıçla low blow yapıyor. Ray dans edip bir dirsek atıyor. Taraftarlar coşuyor. E-C-W! E-C-W! Rotten ringe girip Inverted DDT yapıyor Ray’e. İlk tuş denemesi geliyor, başarısız. Devon ringe girip nockbreaker yapıyor. O da tuşa geçiyor. Rotten ikide kurtuluyor. Kahoneys de Devon’a spine buster vuruyor. Tuş denemesi yine başarısız. Dört adam da yerde. Dört adam da kalkarken ellerine bir sandalye alıyor. Sandalye savaşından Balls Mahoney üstün çıkıyor. Kahoneys Devon’a, Rotten Ray’e geçiriyor. Aynı anda tuşa geçiyorlar. Hem Devon hem Ray kurtuluyor. Balls bu karardan memnun değil.

Hakeme irish whip yapıyorlar. Hakem altlarından geçip iplerden sekiyor ve clothsline vuruyor. Ama Kahoneys de Rotten da etkilenmiyor. Neyse Dudleyz sandalyelerle gelip hakemi kurtarıyorlar. Sandalyelerle vurup bu sefer Dudleyz tuşa geçiyor. Ama onlar da sonuç alamıyor. Ama Dudleyz hakeme saldırmıyor. Akıllıca karar. Ray Kahoneys’in ayaklarından geriyor. Devon iplere çıkıyor. WAZUUUUUUP, ardından Kahoneys’in takımlarına head butt. Ray DEVON diye bağırıyor ve bir koro şefi eşliğinde 3’e kadar sayıyor, taraftarlar “GET THE TABLES!!” diye bağırıyor. Gertner apron’a çıkıp yanıcı bir madde veriyor. Devon masayı ateşe veriyor. Ardından Kahoneys’i masanın üstüne power bomb ediyorlar. Ve Devon tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor. E-C-W! E-C-W!

Kazanan: Dudl… Team 3D

Ray maçtan sonra mikrofon alıp kendilerinin dünyanın en iyi takımı olduklarını söylüyor. Ki bir müzik duyuluyor. THE GANGSTAS! Zenciler! Gangstas ringe girip 3D’yi haşat ediyorlar. Gertner bir sandalye alıp onları kurtarmaya çalışıyor ama kafaya gitarı yiyor. Derken herkes ayağa kalkıyor. Ve sarılıyorlar. Saçmalığa bak. Balls Mahoney de ringe giriyor. 4 adam sarılıyor, birbirlerinin ellerini kaldırıyorlar.

Arka alanda Raven’ı görüyoruz. Raven Tommy Dreamer’ı kendisini bildi bileli tanıyormuş. Küçükken kendisi pek popüler değilmiş ama Dreamer çok popülermiş. Kendisi iyi bir atlet değilmiş ama Dreamer öyleymiş. Kendisi sıkı biri değilmiş ama Dreamer öyleymiş. Ve gerçekten sadık bir dostmuş. Kendisi ufak bir Yahudi çocuğuymuş. Eskiden insanlar ona sataşırmış ama Dreamer onu korurmuş. Dreamer profesyonel güreşçi olmak istermiş ama Raven hiç yeterince büyük olduğunu düşünmemiş. Sonra biraz daha büyümüş. Daha iyi bir atlet olmuş ve gittikçe sıkılaşmış. Bu da Dreamer’la olan arkadaşlığının yapısını değiştirmiş. Eğer bir insanı fiziksel olarak incitirsek bu acı geçermiş ama bir insanı duygusal olarak incitirsek bu acı bir insanın hayatı boyunca sürebilirmiş. Dreamer Raven’ın sevdiği kızı çalıp onunla evlenmiş ve bir aile kurmuş. Ayıp denen bir şey var. Raven 10 sene boyunca doğru zamanı beklemiş. Ve işte bu gece Hardcore Justice’de Dreamer’ın zafer gecesini berbat edecekmiş.

Jesse Neal ve Kazarian ECW’cuları yad ediyor. Neal çıplak gelmiş. Adam olsun da üstüne bir t-shirt giysin önce.

ECW’cular Joey Styles’ı yad ediyorlar.

Tommy Dramer vs Raven
Speacial Referee Mick Foley
Foley daha maçı başlatmadan Raven, Dramer’a bir darbe vuruyor. Raven hemen ring dışına atıyor Dreamer’ı. Demirlere çarptırıyor. Russian leg sweap yapıyor. Yine demirlere doğru. Ringe dönüyoruz. Raven bir sandalye alıp köşeye sıkıştırıyor. Ardından Dreamer’ı onun üstüne atmayı deniyor. Dreamer çevirip kendisi Raven’ı sandalyeye çarptırıyor. Raven ring dışında. Dreamer da yanına inip yumruklar atıyor. Raven’ın gülümsediğini görüyoruz. Dreamer taraftarların birinden bira alıyor. Sen git para ver bira al, sonra gitsin Dreamer da onu elinden alsın, ayıp ya. Dreamer birayı kafaya dikiyor sonra ağzındaki tüm birayı Raven’ın suratına boşaltıyor. Ardından da kutuyu Raven’ın kafaya geçiriyor. Biraz daha yumruklayıp ringe atıyor. Bir tane daha sandalyeyle ringe giriyor. Sandalyeleri yan yana kurup Raven’ı oraya Suplex etme düşüncesinde, Raven engelleyip irish whip yapıyor. Devamında da drop toe hold ile Dreamer’ın kafasını sandalyelere çarptırıyor.

Dreamer ring dışında. Raven sandalyeyle bir daha vuruyor. Dreamer’ın kafasının kanadığını görüyoruz. Raven sandalyeyle bir daha vurma peşinde ama Dreamer altından geçiyor. Raven demir merdivene çarptırıyor Dreamer’ı. Ringe dönüyoruz. Raven sandalye kuruyor bu sefer. Dreamer da irish whip yapıyor ve drop toe hold bu sefer Raven sandalyeye çarpıyor. Dreamer ring dışına inip taraftarların birinden “Tommy lütfen bunu kullan” tipi bir şey yazan bir yabancı madde alıp ringde Raven’ın kafasına çakıyor. Raven’ın da kafasının kanadığını görüyoruz. Dreamer demin kullandığı yabancı maddenin üstüne Suplex ediyor Raven’ı. Dreamer bir merdiven alıyor. Merdiveni köşeye sıkıştırıp Raven’a yumruklar atıyor. Kafasını ısırıyor. Sonrasında kurduğu merdivene Raven’ın kafasını çarptırıyor. Ardından Raven’ı iplere çıkarıyor. Kendisi de merdiven yardımıyla yukarıda ama Raven birkaç darbeyle Dreamer’ın dengesini bozuyor ve Dreamer merdivenin arasına düşüyor! Ardından Raven merdivenle beraber Dreamer’ı ringe düşürüyor. İlk tuş denemesi başarısız.

Raven’dan DDT denemesi, Dreamer engelleiyp Dreamer Driver yapıyor! Tuşa geçmiyor çılgın adam. Tam bir cehennem kaçkını. Köşeye yerleştiriyor Raven’ı. Kasıklarına bastırıyor. Taraftarlardan aldığı maddeyi Raven’ın suratının önüne yerleştirip köşeye geçiyor. Taraftarlara E-C-W! çektiriyor. Low drop kick geliyor! Yine tuşa geçmiyor! Ringin altından bir tel örgü alıyor. Tel örgüyle cross face bağlıyor! E-C-W! E-C-W! Tel örgünün Raven’ın ağzına girdiğini görüyoruz. Raven tam pes ettiği anda ringe Nova ve The Blue Meanie geliyorlar. Mick Foley’e saldırıyorlar. Foley Raven’ın pes ettiğini göremiyor. Nova Foley’i döverken, Nova da Dreamer’ın kafaya tekme atıyor. Dreamer’ı köşeye seriyor. Meanie de iplere çıkıp splash yapıyor ama Dreamer çekiliyor! Dreamer, Meanie’yi DDT şeklinde yakalıyor Nova yardıma geliyor ama aynı anda hem Meanie’ye DDT çekip Nova’ya da neckbreaker yapıyor.

Raven Dreamer’a low blow yapıp DDT vuruyor. Tuşa geçiyor, Dreamer ikide kurtuluyor! Raven hakem Mick Foley’e kızıyor. Köşeye itiyor Foley’i. Foley yumruklar atıyor Raven’a. Ardından Mr. Socko’yu çıkarıyor. Mandible Claw! O esnada Raven’ın yardakçısı gelip Dreamer’a iplerin üzerinden leg drop vuruyor. Taraftarlardan “who are you” tezahüratları yükseliyor. Foley Mr.Socko’ya tel örgüyü bağlayıp bir mandible claw da ona bağlıyor. Raven bir kelepçe alıp Dreamer’ın ellerini arkada bağlıyor. Ardından bir sandalye alıp Dreamer’a vuruyor. Bir kez daha vuracakken Dreamer’ın karısı ringe geliyor. Raven yine de çakıyor acımadan. Raven ardından Dreamer’ın karısına da gömecek gibi. Foley onu durdurmaya çalışıyor ama low blow yiyor. Raven sandalyeyle bir de Foley’e çakıyor. Ama ardından Trisha-Dreamer’ın eşi-Raven’a low blow yapıyor! Ardından Dreamer DDT vuruyor. Tuşa geçiyo r Raven kurtuluyor! Dreamer bir DDT daha deniyor ama Raven engelleyip yerden bir sandalye alıyor ve Dreamer’ın bacağına çakıyor. Ardından da sandalyenin üstüne DDT geliyor. Tuş denemesi başarılı bu sefer. Raven maçı kazanıyor

Kazanan: Raven

Arka alanda Jeremy Barash So Col ile röportaj yapıyor. Biz daha bir şey duyamadan New Jack and Mustafa yanlarına geliyor. İkili Barash ile dalga geçiyorlar.

ECW’cular Paul Heyman hakkında konuşuyorlar.

Ve Main Event’imize geçiyoruz.

Rob Van Dam w/The Fonz vs Sabu w/The Fonz
Maç başlıyor ve iki efsane güreşçi sırayla taunt’larını yapıyorlar. RVD ring dışına gidip bir kez de orada taunt yapıyor. En sonunda Lock-Up’lar bağlanıyor. Sabu RVD’ye head-lock bağlıyor. RVD kurtuluyor head-lock’dan. Bill Alfonso sandalye atıyor ringe bu esnada. Sandalyeyi ikisi aynı anda tutuyor fakat Sabu alıp RVD’nin kafasına vuruyor sandalye ile. RVD’köşeye düşüyor, Sabu sandalyeyi onun önüne açıp üstünden köşedeki RVD’ye Drop-Kick vuruyor. Tuş deniyor başarısız. RVD dışarı çıkıyor, tam ringe geri gelecekken Sabu’dan bir Drop-Kick geliyor ve RVD seyircilerin arasına giriyor. Sabu ringde sandalyeyi açıyor. Açtığı sandalyeden faydalanıp iplerin üstünden seyircilerin arasındaki RVD’ye bir Cross-Body geliyor. İlk ayağa kalkan isim Sabu ringe geliyor. RVD’de ringe geliyor Sabu’dan tuş denemesi başarısız. Sabu Camel Cluutch bağlıyor. Ardından sandalye darbesi indiriyor Sabu. Sabu sandalye ile Camel Clutch bağlıyor.

Sabu RVD’yi köşeye atıyor ardından sandalyeyi açıp Drop-Kick vurmaya çalışıyor fakat tam sandalyenin üstünden atlayacakken RVD sandalyeye tekme atıp Sabu’yu yere yıkıyor. Ardından bir sandalye darbesinden sonra tuş deniyor başarısız. Sabu toparlanıp bir Clotshline vuruyor RVD’ye. Tuş deniyor başarısız. İki güreşçi dışarıda şimdi ikiside ringin altından masa çıkarıyor. İkisi de masaları ringe koyarken birbirlerini görüyor ve dışarıda Lock-Up bağlıyorlar. RVD güzel bir Drop-Kick ile Sabu’yu yere indiriyor. Sabuyu alıp trübün demirlerinin üstüne yüz üstü koyup kafasına bir Drop-Kick vuruyor RVD. RVD Sabu’yu köşeye atmak isterken bir reversall geliyor fakat RVD bu reversall’ı da kendi lehine çevirmeyi başarıyor. Ardından köşeye çıkıp bir Cross-Body deneyecekken Sabu atılan bir sandalye ile RVD’nin kafasına vuruyor. Arından köşede müthiş bir hurracanrana yapıyor Sabu. RVD yerde Sabu sandalyeyi altına alarak bir de Leg-Drop vuruyor. Tuş deniyor başarısız.

Sabu şimdi Camel-Clutch bağlıyor. Sabu bir sandalyeyi açıyor tam sandalye ile bir şeyler yapacakken RVD çelme takıyor ve kafasını sandalyeye çarpıyor. RVD Sabu’yu en üstteki ipe oturtuyor. Bill Alfonso’ya Sabu’nın kafasının hizasında sandalye tutmasını söylüyor ve köşeye çıkıp bu sandalyeye Drop-Kick vuruyor. Ardından bir moonsoult yapıp tuş deniyor başarısız. RVD bir tane masa açıyor. Fakat bu sırada Sabu arkadan sandalye ile vuruyor. Sabu birkaç tekmeden sonra RVD’yi köşeye atmak istiyor rakat RVD reversall ile Sabu’yu yere yıkıyor. RVD yerde olan Sabu’nunu üstüne bir sandalye koyuyor ve üstüne Leg-Drop vuruyor. Tuş deniyor başarısız. Sabu oturur pozisyonda ve RVD’den sandalye ile bir Drop-Kick. Tuş denemesi başarısız. Sabu’dan bir Big-Boat ve ardından müthiş bir DDT geliyor. Tuş denemesi başarısız. Sabu köşeden altına sandalye alıp Arabian-Facebuster vuruyor! Tuş deniyor başarısız. Ardından masaya RVD’yi yatırıyor, köşeye çıkıp bir sandalye alıyor Arabian-Facebuster için hazırlanıyor Arabian Facebuster gelmiyor! RVD son anda kaçıyor. Sabu boş masaya düşüyor. Sabu yerde.RVD köşeye çıkıyor ve Five Star Frog Splash’i yapıyor. Tuş deniyor ve başarılı. RVD maçı kazanıyor.

Kazanan: Rob Van Dam
Maçtan sonra RVD ve Sabu sarılıyorlar. Tüm ECW’cular ringe geliyorlar. Bira falan içiyorlar. Taraftarlardan büyük bir “Fuck you Vince” tezahüratı yükseliyor. Dreamer mikrofon alıyor. Dixie’ye teşekkür ediyor. Bubba inip Dixie’yi ringe taşıyor. Dreamer TNA için çıtayı yükselttiklerini ve TNA’in de bunu daha yükseğe çekmesini söylüyor. Ve onların yaşlı olduklarını ve artık güreşemediklerini söyleyenlere de bu gece harika bir PPV yaptıklarını söylüyor. Taraftarların T-N-A! T-N-A! Tezahüratları arasında şov sona eriyor.

0 yorum

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir :) Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler...İsminizle Yorum Yaparken ''URL'' bölümünü boş bırakabilirsiniz...

sporcu site. Blogger tarafından desteklenmektedir.