SmackDown 3 Eylül Özet

Gönderen Yıldırımların Efendisi 3 Eylül 2010 Cuma , , , , , , , ,

3 Eylül 210 Cuma tarihli Fox Smackdown yayınında neler oldu? Big Show 3 çaylak ile aynı anda maç yaparken davetsiz misafir kimdi? Rey Mysterio Kane'in başına nasıl bir çorap ördü? Kofi sinirini kimden çıkardı? Hepsi ve daha fazlasını bu yazımda anlatıcam




SMACKDOWN ÖZET 3 EYLÜL 2010

Vickie Guerrero ringin ortasında ve açıklamalarda bulunuyor... Daha sonra Dolph'u ringe çağırıyor ardından ona övgüler yağdırıyor... Çünkü Dolph artık bir Kıtalararası Kemer şampiyonu ve bu unvanın yeni sahibi... Vickie, Dolph ile beraber olduklarını açıklarken beraber tatile gideceklerini söyleyerek herkesi şaşırtıyor. Tam bu esnada Kofi görünüyor ve koşarak ringe gelip Dolph'a saldırıyor. Dolph olay yerinden çok zor kurtulurken, hakemler gelip Kofi'yi sakinleştiriyor. O anda podyuma gelen Genel Müdür Tedy ikilinin Summerslam'da maç yapacağını açıklıyor. Bununla birlikte Kofi'nin bu gece Kane ile maç yapmasını da istiyor... Kofi de tereddütsüz bu mücadeleyi kabul ediyor.



KANE - KOFI KINGSTON

Mücadele başlıyor Kofi'nin siniri yatışmadığı için çok sinirli ve omuz darbeleri ile Kane'e vuruyor. Kane yavaş yavaş kendisine gelmeye başlıyor fakat Kofi süper bir dropkick ile Kane'i ringin dışına fırlatıyor. Kofi ringin dışında da saldırmaya devam ederken bir ara ayağını ringin köşe demirine vuruyor. Bu aksilikten sonra adeta ayağını kırmışcasına acı çekiyordu. Bu saatten sonra işin rengi değişiyor. Kane sürekli Kofi'nin sakatlanan ayağına saldırıyor ve sonrasında süper bir chocke - slam ile mücadeleyi bitiriyor ve kazanan Kane oluyor.



CHRISTIAN - 'DASHING' CODY RODES

Maç sert başlıyor ve Christian Cody'i ringin dışına fırlatıyor. Cody baktı ki karşılaşmada yenik duruma düşüyor, Christian'a geçen haftalarda sakatlanan sol koluna saldırmaya başlıyor. Hemen bir hatırlatma o kolu McIntyre sakatlamıştı. Christian elinden geleni yapmaya çalışsa da kolundan dolayı çok acı çekiyor ve Christian'ı adeta bitiriyor. Kapışmayı Cody kazanıyor.



BIG SHOW - 3 YEREL DÖVÜŞÇÜ

Karşılaşma Big Show ile 3 çaylak arasında geçecek bir handicap mücadelesiydi... Çaylaklar Derk Werley, Jody Rease, Fernando ve Big Show maça başlıyor... Big Show çok rahat bir şekilde rakipleri ile dans eder gibi maçı üstün götürüyordu. Bir anda SES grubu görünüyor ve CM Punk'ın üstündeki 'Ben Big Show'un Elini Kırdım' yazılı t-shirt dikkat çekiyordu. O esnada Big Show 3. çağlağı da kırık kolu ile attığı yumrukla düşürüp ikisinin üstüne yatıp mücadeleyi tuşla kazandı. SES gurubu Big Show'a meydan okuyor ve senin kolunu ben kırdım diyerek resmen onu duelloya davet ettiler. İlerleyen zamanlarda Big Show ile SES arasında neler yaşanacak merakla bekliyoruz.



REY MYSTERIO - DOLPH ZIGLER

Dolph her zaman ki gibi ringe yanında Vickie ile beraber geliyor ve mücadeleye hızlı başlıyor, ilk saydıran da o oluyor. Rey yavaş yavaş kendisine gelip Huracannara ile muhteşem bir geri dönüş yaşıyor ama Zigler Rey'e kolay lokma olmadığını süper bir neckbreaker ile gösteriyor... Rey tam Dolph'u 619 pozisyonuna sokmuşken, Kane elinde tabut ile içeri giriyor ama mücadeleye ilginç bir şekilde müdehale etmiyor. Sonra Rey Dolph'u demire çarptırıyor ve Rey mücadeleyi kazanıyor. O esnada Kane ringe girip Rey'e saldırmaya çalışırken Rey , Kane ters dururken super bir 619 ile davetsiz misafiri tabuta düşürmeye çalıştı. Ayakta kalan Kane'e iki darbe daha vurdu ve Kane tabuta düştü ve hemen korkudan kalkıp podyuma doğru kaçtı. Gece de bu şekilde sona erdi.

0 yorum

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir :) Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler...İsminizle Yorum Yaparken ''URL'' bölümünü boş bırakabilirsiniz...

sporcu site. Blogger tarafından desteklenmektedir.